Produk Kami

Jandéla & profil aluminium panto, témbok témbok profil aluminium, formwork Aluminium, profil aluminium industri, sareng profil aluminium mobil.

Profil aluminium ngagaduhan sababaraha aplikasi, sareng aluminium Huajian ngagaduhan opat divisi kanggo ngembangkeun profil aluminium konstruksi, profil aluminium industri, formwork aluminium, sareng profil aluminium mobil. Tujuan pendirianna janten spesialis sareng ningkatkeun kinerja profil aluminium di unggal daérah aplikasi.

  • company

Tentang Kami

Huajian Aluminium Grup aya di 2000 di Kota Linqu, Propinsi Shandong. Tujuan tim Huajian nyaéta janten produser produk aluminium anu pangsaéna. Dugi ka ayeuna, perusahaan gaduh total 5 pabrik sareng 10'000 padamel. Kapasitas taunan ékstrusi Aluminium nyaéta 700'000 ton. Éta parantos ngembangkeun janten grup perusahaan ageung sareng industri profil aluminium ékstrusi salaku andalan sareng industri anu aya hubunganana pikeun ngembangkeun sinergis.

Urang Sunda & D

Urang Sunda & D

Huajian Aluminium Technology R&D Center ngagaduhan ratusan tanaga propésional sareng téknis, dilengkepan ku alat-alat panilitian ilmiah anu ngarah di dunya, sareng mingpin industri domestik dina panilitian ilmiah sareng kamampuan R&D. Tambih deui

R & D

Pusat Pangujian

Pusat Pangujian

Pusat Uji Aluminium Huajian tiasa nyayogikeun palanggan sareng komposisi, organisasi sareng uji mékanis kinerja profil wangunan paduan aluminium sareng propil industri; Pangukuran bagian profil aluminium, kinerja panto sareng jandéla, sareng uji coba bahan baku sareng bantu sareng pamariksaan.Tambih deui

Testing Center

Pamariksaan kualitas

Pamariksaan kualitas

Huajian aluminium parantos ngaluluskeun sértipikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan OHSMS18001, sareng ngadegkeun sareng ningkat kontrol kualitas prosés tina bahan baku anu lebet kana pabrik pikeun produk anu ninggalkeun pabrik. Tambih deui

Quality inspection
  • partner2
  • partner7
  • partner8
  • partner0
  • partner11
  • partner9
  • partner3
  • partner4
  • partner5
  • partner6
  • partner22
  • partner24
  • partner11
  • partner05